Αρχική Σελίδα

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

καλής ποιότητας Έξυπνη κλειδαριά γραφείου για τις πωλήσεις
Είναι πραγματικά ευτυχές να συνεργαστεί με τον κ. Huang, γρήγορός σας ανατροφοδοτεί και η καλή υπηρεσία με βοηθά πολύ.

—— Marcus Muschke

Το Linkwin είναι πολύ επαγγελματικό στη βιομηχανία ασφάλειας, μπορώ πάντα να πάρω την κατάλληλη πρόταση σας, ευχαριστώ πολύ

—— Gary Sahota

Είμαι Online Chat Now

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

1 2 3
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Linkwin
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Μετά από να τρέξει το παραδοσιακό εργοστάσιο κλειδαριών για δέκα έτη. ο κοβάλτιο-ιδρυτής από το εργοστάσιο κλειδαριών copperate με μερικούς συνεργάτες είδρυσε τη νέα επιχείρηση για να τρέξει το Φεβρουάριο του 2018 τη διεθνή αγορά, η οποία βρίσκεται στην όμορφη πόλη Hangzhou που είναι διάσημη με την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά-δυτικά λίμνη. Η έξυπνη Co. τεχνολογίας Linkwin Hangzhou, ΕΠΕ ειδικεύεται στα προηγμένα προϊόντα ασφάλειας, λύση ετικεττών RFID για τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τα έξυπνα κλειδώματα, την ασφάλεια οθόνης, την ετικέττα RFID και EAS.

Με βάση τη φιλοσοφία «της σύνδεσης που κερδίζει, κερδίστε το μέλλον μαζί» και ο καλός μηχανισμός κινήτρου, πολλοί υψηλός-ικανοί, υψηλός-μοχλός και υψηλός-αποδοτικός υπάλληλος προσχωρεί στην επιχείρηση. Τα μέλη ομάδας πυρήνων έχουν περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία ασφάλειας. και μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία OEM/ODM σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη. Προκειμένου να κρατηθεί το πλεονέκτημα τεχνολογίας, Linkwin χτίζει τη στενή συνεργασία με το κινεζικό διάσημο πανεπιστήμιο του πανεπιστημίου Zhejiang.

Με περισσότερο από 10000 εργοστάσιο τετραγωνικών μέτρων και 100 υπαλλήλους, κάνουμε την μεγαλύτερη μέρος της διαδικασίας παραγωγής στο εσωτερικό. έτσι ώστε μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα των προϊόντων και το κόστος καλύτερα. Και μπορούμε να παρέχουμε την πρόσθετη αξία πελατών σε συνεργασία.

Το Linkwin στρέφει πάντα το αίτημα αγοράς, με το πλεονέκτημα και την εμπειρία τεχνολογίας μας, από το 2018, τις έξυπνες κλειδαριές έναρξης Linkwin, την εμπορική ασφάλεια, την ετικέττα RFID και EAS επιτυχώς. Το αίτημα του πελάτη συνεδρίασης είναι πάντα η χάραξή μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Huang

Τηλ.:: 86--15355087175

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)